Palvelumme

Aallto tarjoaa palvelun asiantuntijoille, mikä yhdistää mitatun ja koetun hyvinvoinnin ammattitaitoiseen valmennukseen. Tavoitteemme on parantaa jokaisen työntekijän hyvinvointia ja stressinsietoa sekä pystymistä vaativiin työtehtäviin.

 

Projektin aluksi teemme hyvinvoinnin kartoituksen, johon kuuluvat mm. kuntotason selvitys, kehonkoostumuksen mittaus sekä voiman ja liikkuvuuden arviointi. Sen lisäksi teetämme asiantuntijoille räätälöidyllä hyvinvointikyselyllä koetun hyvinvoinnin mittauksen.

 

Ammattitaitoiset valmentajat etsivät yhdessä valmennettavan kanssa sellaisia hyvinvoinnin osa-alueita, joissa on eniten parannettavaa tai helpoiten parannettavaa. Jokainen valmenettava saa muutaman konkreettisen ohjeen oman hyvinvointinsa parantamiseksi.

 

Tämän jälkeen asiakkaan kanssa sovitusti jatkamme projektia hyödyntäen viimeisintä hyvinvointiteknologiaa, motivoivia viestejä, säännöllistä testausta ja valmennuskertoja.

 

Tervetuloa matkalle hyvinvointiin!

Sovellus

Aallto on kehittämässä omaa hyvinvointisovellustaan, joka palvelee sekä asiantuntijoita että heidän työyhteisöjään.

Aallto-sovellus tarjoaa helpon tavan mitata, seurata ja kehittää hyvinvointia ja kohdistaa niin yksilön kuin organisaationkin hyvinvointipanostukset oikeisiin kohteisiin.

 

Aallto-sovellus on helppokäyttöinen, jatkuvasti mukautuva, palkitseva ja motivoiva. Se on enemmän kuin mitattua dataa, se on enemmän kuin henkilökohtaista ohjausta - se on molempia.

Työyhteisölle se on silmäys sen jäsenten kuormituksen tilaan. Se auttaa ehkäisemään pitkäkestoista ylikuormitusta ja sairastuvuuden kasvua.

Tule mukaan kehittämään uutta tapaa nähdä hyvinvointi kestävänä kilpailuetuna teidänkin organisaatiossanne!