Isabella Tetenburg: ”Tykkään tehdä töitä positiivisen energian kautta”

Tässä juttusarjassa tutustumme ihmisiin ja ajatuksiin Aallton taustalla. Hyvinvointitestaaja ja markkinointiharjoittelija Isabella Tetenburg huolehtii asiakasprojektien kirjanpidosta ja on testipäivinä tuttu näky asiakkaidemme toimistoilla.Isabella Tetenburg hyppäsi mukaan kesken projektien vilkkaimman aloituskauden, ja ensimmäiset viikot Aalltossa kuluivatkin lähinnä hyvinvointitestejä tehden. “Mutta kyllä sitä vastuuta sitten kertyi ja annetaan”, Tetenburg naurahtaa.


Aalltossa Tetenburgin työnkuvaan kuuluu muun muassa asiakasviestintää, hyvinvointitestejä ja kirjanpitoa. Hän pyrkii kaikessa työssään välittämään innostunutta ja positiivista asennettaan myös muille. Start-upissa työskentelyn hän kokee hyvin kiinnostavana, sillä siinä pääsee näkemään miten luodaan yritystä ihan alusta alkaen, ja mitä kaikkia haasteita ja onnistumisia siihen liittyy.


Tetenburg opiskelee työnsä ohessa markkinointia, ja hänestä on ollut ilo huomata, miten luovaa ja vapaata start-upissa työskentely on – valmiita kaavoja kun ei vielä ole. “Tämä on varsinkin mulle opiskelijana tosi uniikki kokemus ja työuramahdollisuus”, hän toteaa.


Hyvinvointi ei ole pelkkää urheilua


Hyvinvointiohjelmista ensimmäinen mielleyhtymä liittyy usein liikuntaan. Sellainen ensivaikutelma myös Tetenburgilla oli Aalltosta, joskin mielikuva muuttui nopeasti jo ennen ensimmäistä työpäivää, kun pääsi tutustumaan yritykseen paremmin. “Tähän liittyikin niin paljon enemmän”, hän sanoo, ja jatkaa: “On oikeasti mukana tekemässä muutosta ja näkee itse sen.”


Mieleenpainuvimmat hetket liittyvät asiakaskohtaamisiin. “Kaikki yritykset on erilaisia, kaikki asiakkaat on erilaisia ja kaikki asiakaskohtaamiset on uniikkeja”, Tetenburg kertoo. Parhaiten mieleen ovat jääneet tilanteet, joissa projektin osallistuja on kauhistunut hyvinvointitestien tuloksia. Sellaisissa tilanteissa Tetenburg pyrkii yleensä muistuttamaan, että nämäkin tulokset ovat loppujen lopuksi vain numeroita. Tärkeintä on kokonaisuus ja se, että itsellä on hyvä olo.


Varattu aika on paras motivaattori


Tetenburg on liikkunut pienestä saakka runsaasti pitääkseen astman ja allergiat aisoissa. Harrastuksiin kuuluu muun muassa kamppailulajeja ja kävelyä. Aina liikkeelle lähtö ei kuitenkaan ole helppoa liikuntaharrastuksista huolimatta. Erityisesti työpäivän jälkeen motivaatio saattaa olla matalalla. Niissä tilanteissa auttaa etukäteen suunnittelu. “Se on ehkä paras motivaattori, että sä oot varannu sen ajan, niin sä meet sinne”, Tetenburg toteaa. Myös ystävän kanssa liikkuminen toimii.


“Mä en pysty toimimaan, jos ei oikeasti nuku kunnolla. Niin siihen mä pyhitän kyllä ajan”

Kamppailulajit ovat Tetenburgille tärkeitä myös henkisen hyvinvoinnin kannalta. Liikkuessa ajatuksetkin pääsevät tuulettumaan, mikä on ollut hänelle hyvä yhdistelmä. Näyttely puolestaan tuo paljon iloa elämään, ja sitä kautta pääsee ilmaisemaan itseään. Hyvinvoinnissa tärkeää onkin monipuolisuus ja tasapaino eri osien välillä.


Ehkä kaikkein tärkeintä Tetenburgille on kuitenkin riittävä uni. “Mä en pysty toimimaan, jos ei oikeasti nuku kunnolla. Niin siihen mä pyhitän kyllä ajan”, Tetenburg sanoo. Muista asioista voi joskus lipsua, mutta unesta hän ei nipistä.


Täällä voit tutustua muihinkin Aallton työntekijöihin.

106 views0 comments

Recent Posts

See All